Encara no ets soci?

Descobreix els avantatges DEL CLUB I FES-TE SOCI.

 • Informació personalitzada de les properes estrenes
 • Concursos i promocions
 • Els millors descomptes exclusius
 • Sense incòmodes targetes!

Ets soci?

Accedeix al club

Compra les teves entrades de cinema:

Compra les teves entrades de teatre:

Ets soci?

Accedeix al club

Encara no ets soci?

Descobreix els avantatges DEL CLUB I FES-TE SOCI.

Club
 • Teatre Coliseum

  Teatre Coliseum Aquesta és la valoració de la sala. La valoració s'otorga en funció de les prestacions de cada reciente.

  Inaugurat a l'octubre de 1923 va alternar projeccions de cinema amb espectacles en viu. Pedro Balañá el va adquirir el 1955 programant des de llavors grans estrenes de cinema. Durant aquesta etapa hi va haver alguna excepció en la seva programació cinematogràfica com concerts de Juan Manuel Serrat i les representacions de Yerma amb Núria Espert dirigida per Víctor Garcia. El 2007 es converteix en teatre albergant des de llavors grans companyies i espectacles teatrals. 

  Actualment, la seva programació està basada en espectacles de gran format, musicals, concerts de música, recitals, shows de màgia i varietats.

  Horaris de taquilla: els dies de funció a partir de les 17h i fins a mitja hora després de començar l'última funció.

  Accessibilitat: El Teatre Coliseum a causa de la seva arquitectura solament és accessible a la zona de platea, si vas en cadira de rodes tria aquesta zona. Si pots canviar a butaca escull localitats contigües a un passadís, lateral o central, el acomodador t'assistirà. Si no pots canviar a butaca, disposem de localitats per tu i un acompanyant en les llotges de platea.
  Et recomanem adquirir aquestes localitats a taquilla amb antelació.

  Com arribar

  Gran Via de les Corts Catalanes, 595 08007 Barcelona
  Transport públic:
  Metro: L1, L2, L3, L4
  Bus: H12, H16, V15, 7, 42, 50, 54, 63, 66, 67, 68
  FGC
  Rodalies

  Obres en aquesta sala

  Deforme Semanal

  Deforme Semanal

  Nova funció a la venda 25 abril

  Més info

  Deforme Semanal

  .

  Nova funció a la venda 25 abril

  Digámoslo ya: no nos merecemos a Isa Calderón y Lucía Lijtmaer. ¿Qué hacíamos antes de conocer su Deforme Semanal? Estábamos peor que ahora, segurísimo, que ya es decir. De las tres temporadas que llevan produciendo, escribiendo y conduciendo ese late-night que no se ve por la tele (y que también tiene su versión radiofónica con la que reinan en los podcasts) hemos sacado mucho más beneficio nosotrxs que ellas mismas. Se suben al escenario, nos ponen frente al espejo como sociedad, con el reflejo nos reímos por no llorar y, además, siempre nos llevamos deberes para casa. Bendita la hora en la que se inventaron este altavoz sin pedirle permiso a nadie porque en el fondo no lo necesitaban.
  Los Planetas y el Niño de Elche

  Los Planetas y el Niño de Elche

  Esgotat 13 maig!!. Nova data 14 maig

  Més info

  Los Planetas y el Niño de Elche

  .

  Esgotat 13 maig!!. Nova data 14 maig

  Travis Birds

  Travis Birds

  Única actuació 16 maig

  Més info

  Travis Birds

  .

  Única actuació 16 maig

  Travis Birds presenta en 2021 su nuevo disco, ‘La Costa de los Mosquitos’. Un disco en el que podremos asomarnos a la habitación de Travis Birds, a su mundo interior; una estancia llena de matices, de colores, de texturas...una habitación que genera un disco que te remueve por dentro de una forma que consigue erizarte la piel.“La Costa de los Mosquitos” será un antes y un después tras el éxito alcanzado con ‘Coyotes’, cabecera de la Serie ‘El Embarcadero’ y la maravillosa versión junto a Benjamín Prado de ‘19 días y 500 noches’ de Joaquín Sabina.
Per a una millor visualització, gira el teu dispositiu horitzontalment.