Encara no ets soci?

Descobreix els avantatges DEL CLUB I FES-TE SOCI.

 • Informació personalitzada de les properes estrenes
 • Concursos i promocions
 • Els millors descomptes exclusius
 • Sense incòmodes targetes!

Ets soci?

Accedeix al club

Compra les teves entrades de cinema:

Compra les teves entrades de teatre:

Ets soci?

Accedeix al club

Encara no ets soci?

Descobreix els avantatges DEL CLUB I FES-TE SOCI.

Club
 • Teatre Coliseum

  Teatre Coliseum Aquesta és la valoració de la sala. La valoració s'otorga en funció de les prestacions de cada reciente.

  Inaugurat a l'octubre de 1923 va alternar projeccions de cinema amb espectacles en viu. Pedro Balañá el va adquirir el 1955 programant des de llavors grans estrenes de cinema. Durant aquesta etapa hi va haver alguna excepció en la seva programació cinematogràfica com concerts de Juan Manuel Serrat i les representacions de Yerma amb Núria Espert dirigida per Víctor Garcia. El 2007 es converteix en teatre albergant des de llavors grans companyies i espectacles teatrals. 

  Actualment, la seva programació està basada en espectacles de gran format, musicals, concerts de música, recitals, shows de màgia i varietats.

  Horaris de taquilla: els dies de funció a partir de les 17h i fins a mitja hora després de començar l'última funció.

  Accessibilitat: El Teatre Coliseum a causa de la seva arquitectura solament és accessible a la zona de platea, si vas en cadira de rodes tria aquesta zona. Si pots canviar a butaca escull localitats contigües a un passadís, lateral o central, el acomodador t'assistirà. Si no pots canviar a butaca, disposem de localitats per tu i un acompanyant en les llotges de platea.
  Et recomanem adquirir aquestes localitats a taquilla amb antelació.

  Com arribar

  Gran Via de les Corts Catalanes, 595 08007 Barcelona
  Transport públic:
  Metro: L1, L2, L3, L4
  Bus: H12, H16, V15, 7, 42, 50, 54, 63, 66, 67, 68
  FGC
  Rodalies

  Obres en aquesta sala

  LOS VIVANCOS

  LOS VIVANCOS

  A PARTIR DEL 6 DE MAIG

  Més info

  LOS VIVANCOS

  .

  A PARTIR DEL 6 DE MAIG

  Què passaria si poguessis veure el que mai es veu? El cinema, el teatre, la dansa, s'esforcen perquè l'espectador vegi allò que el seu creador vol que es vegi. Els panteixos entre acte i acte. Les presses quan s'apaga la llum. Els canvis de vestuari. Els accidents imprevistos. El desordre, fins i tot el caos… Roman sempre ocult. Els espectacles governen la teva mirada emfatitzant el que volen que vegis i ocultant el que consideren que no has de veure. En VIVANCOS BACKSTAGE tot això canvia. Perquè en BACKSTAGE Els Vivancos et porten als bastidors, mostrant-t'ho tot, en una obra que separa els seus bastidors, exhibint-los com un llibre obert. Perquè en BACKSTAGE Els Vivancos porten al públic entre bastidors, presentant la dansa, la música i la seva original fusió com mai ho han fet abans. Sense filtres. Sense un teló que amagui el que succeeix darrere. VIVANCOS BACKSTAGE. Una obra coral que et portarà més enllà de la quarta paret. Perquè potser en la desconstrucció de l'espectacle és possible conèixer com va ser creat. Entra darrere. Mira des de dins. Veu més enllà. Passa al BACKSTAGE i veuràs als Vivancos com mai abans els has vist.
Per a una millor visualització, gira el teu dispositiu horitzontalment.