Encara no ets soci?

Descobreix els avantatges DEL CLUB I FES-TE SOCI.

 • Informació personalitzada de les properes estrenes
 • Concursos i promocions
 • Els millors descomptes exclusius
 • Sense incòmodes targetes!

Ets soci?

Accedeix al club

Compra les teves entrades de cinema:

Compra les teves entrades de teatre:

Ets soci?

Accedeix al club

Encara no ets soci?

Descobreix els avantatges DEL CLUB I FES-TE SOCI.

Club
 • Teatre Borràs

  Teatre Borràs Aquesta és la valoració de la sala. La valoració s'otorga en funció de les prestacions de cada reciente.

  El Teatre Borràs de Barcelona és la sala que reuneix les millors comèdies del moment. Un refugi on riure, desconnectar, passar-ho genial! 

  Situat a la Plaça Urquinaona de Barcelona, ​​el Teatre Borràs compta amb una bona i insonoritzada acústica, juntament amb una estètica renovada.

  El Teatre Borràs de Barcelona neix al 1931 com a cinema. Va ser al 1953 quan Grup Balañá va adquirir la sala i va començar l'activitat teatral, a més de la cinematogràfica. A partir del 1990 la sala va potenciar moltíssim més el teatre.

  Actualment, la renovada cartellera del Teatre Borràs compta amb increïbles espectacles d'improvisació, obres de mig format, concerts i exposicions. Pots consultar els horaris del Teatre Borràs més endavant.

  La cartellera del Teatre Borràs, preparada per arribar a un públic mainstream, incorpora nous artistes arribats del Club Capitol. La cartellera del Teatre Borràs ara compta amb Toni Moog, David Guapo o Andreu Casanova: icones del Capitol durant tants anys.

  Altrament, el Borràs cobra encara més vida amb el cicle còmic de "La CASA DE LA RISA": els millors shows stand-up comedy de Barcelona units en un únic cicle. Un refugi on la comèdia, i només la comèdia hi té cabuda. Més espectacles, més comèdia, MÉS DIVERSIÓ!

  Consulta ara la cartellera del Teatre Borràs. Escull horaris segons les teves preferències. I fes-te ja amb les teves entrades pel Teatre Borràs de Barcelona. Recorda que tenim descomptes i pots consultar-los aquí

  Entra al Borràs!

  Horaris de taquilla: els dies de funció a partir de les 17h i fins a mitja hora després de començar l'última funció.

  Et recomanem adquirir aquestes localitats a taquilla amb antelació.

  Accessibilitat: El Teatre Borràs és accessible a la zona de platea, si vas en cadira de rodes tria aquesta zona. Si pots canviar a butaca escull localitats contigües a un passadís, lateral o central, l'acomodador et assistirà. Si no pots canviar a butaca, disposem de zones habilitades per a tu en les files 2 i 3 de platea.

  Com arribar

  Plaça d'Urquinaona, 9 08010 Barcelona
  Transport públic:
  Metro: L1, L4
  Bus: H16, V15, V17, 19, 39, 40, 42, 45, 55, 62 
  Rodalies

  Obres en aquesta sala

Per a una millor visualització, gira el teu dispositiu horitzontalment.