Encara no ets soci?

Descobreix els avantatges DEL CLUB I FES-TE SOCI.

 • Informació personalitzada de les properes estrenes
 • Concursos i promocions
 • Els millors descomptes exclusius
 • Sense incòmodes targetes!

Ets soci?

Accedeix al club

Compra les teves entrades de cinema:

Compra les teves entrades de teatre:

Ets soci?

Accedeix al club

Encara no ets soci?

Descobreix els avantatges DEL CLUB I FES-TE SOCI.

Club
 • SMILEY, DESPRÉS DE L'AMOR

  SMILEY, DESPRÉS DE L'AMOR

  Sinopsi

  Dels creadors d’ "SMILEY Una història d’amor" arriba "SMILEY Després de l’amor". Continua (de forma independent) la meravellosa aventura romàntica entre l’Àlex i el Bruno, aquella parella incansable que ens va enamorar just fa 8 anys. Ells han crescut, igual que els seus creadors i el món en que vivim. Per això, s’ha concebut una obra nova, escrita i concebuda per l’any 2020 de la mà de Guillem Clua (text i direcció), Ramón Pujol (Àlex) i Albert Triola (Bruno).

   

  "SIMLEY Després de l’amor" és una brillant comèdia romàntica tremendament contemporània, que narra la història d’amor entre l’Àlex i el Bruno, una parella que fa vuit anys que es va enamorar inesperadament i ara s’enfronta a problemes una mica més madurs, però igual de divertits i entretinguts.

   

  L’actor Albert Triola assegura: “El més important d’una obra de teatre és el text. I en aquest cas, el Guillem Clua ens fa un regal meravellós. Una obra preciosa i amb personatges plens de vida.”

   

  La crítica ha dit això d’SMILEY: “Humor intel·ligent en la millor comèdia de l’any.” Masteatro.

   

  Al novembre de 2012 Guillem Clua presentava al teatre: "SMILEY  Una història d’amor". Obra que acabaria sent produïda a més de 10 països. La comèdia fou reconeguda amb 3 Premis Butaca entre d’altres reconeixement internacionals. Amb aquesta trajectòria, era inevitable que SMILEY tornés als escenaris.

   

  El pròxim 14 de maig estrenem SMILEY al teatre Club Capitol. Però abans presentem “Monólogos de la vagina”: una trencadora comèdia sobre les dones i la seva sexualitat. Al Teatre Borràs també hi podrem veure “Pecats imperdonables” la innovadora comèdia interactiva on l’espectador decideix el final. També estrenarem “Sopar amb batalla” la nova comèdia de Jordi Casanovas.

   

  La millor opció és comprar entrades per SMILEY a Barcelona al canal oficial de Grup Balañá. Aquí tens el millor preu i les millors condicions en cas que hagis de canviar les entrades. També tens descomptes per a grups. No ho dubtis, assegura't ara les millors entrades per SMILEY amb la màxima tranquil·litat.

  Veure més
  Sala: Club Capitol (sala Rubianes)
  Dramatúrgia i direcció: Guillem Clua
  Actors: Ramón Pujol i Albert Triola

  Segueix l'actualitat de la cartellera:

  Veure menys
  Informació Adicional
  Accesibilitat

També et poden agradar:

SOPAR AMB BATALLA
SOPAR AMB BATALLA
LOS MONÓLOGOS DE LA VAGINA
LOS MONÓLOGOS DE LA VAGINA
PECATS IMPERDONABLES
PECATS IMPERDONABLES

© Grup Balaña

Per a una millor visualització, gira el teu dispositiu horitzontalment.