Benvingut a Club Balañá!

DESCOBREIX ELS AVANTATGES DEL CLUB I FES-TE SOCI

 • Rep informació de les nostres estrenes abans que ningú
 • Participa dels nostres concursos i promocions
 • Gaudeix dels millors descomptes

Ets soci?

Accedeix al club

Compra les teves entrades de cinema:

Compra les teves entrades de teatre:

Ets soci?

Accedeix al club

Benvingut a Club Balañá!

DESCOBREIX ELS AVANTATGES DEL CLUB I FES-TE SOCI

Club
 • NATURA ENCESA

  NATURA ENCESA

  Sinopsi

  Després d'un gran èxit, arriba a Barcelona Natura Encesa LIFE, una sorprenent proposta immersiva i màgica que els Jardins de Pedralbes acullen per primera vegada des del 7 de desembre de 2021 fins al 23 de gener de 2022.

   

  Una experiència increïble i única per a tots els públics que reinventa les llums de Nadal, un cant a la biodiversitat i a la conservació, una aventura de projeccions i jocs de llum que representen la vida en el planeta.

   

  Els Jardins de Pedralbes acullen per primera vegada un sorprenent esdeveniment immersiu d'arts lumíniques i sensorials en un entorn natural. Una singular proposta immersiva per a tots els públics.

   

  Des del 7 de desembre de 2021 fins al 23 de gener de 2022, un milió de llums led i cent quilòmetres de cablejat transformaran l'espai en un cant a la biodiversitat, la conservació i la bellesa natural.

   

  La proposta arriba a Barcelona en la seva edició LIFE, una aventura de projeccions màgiques i jocs de llum que representen la vida en el planeta i els quatre elements que el conformen: aire, aigua, terra i foc. Després d'una benvinguda al·legòrica, el visitant se submergeix en un oníric món aeri per a transitar més tard per un fantàstic i original món aquàtic, fins a arribar a l'element terra, coneixent les vitals aportacions dels insectes a l'ecosistema i les formigues de foc. Durant la visita sorprendrà també el camí de l'esperança, elements que delectaran al visitant amb un espectacle únic en aquestes nits d'hivern.

   

  Les entrades estan disponibles per horaris d'admissió, perquè cada visitant pugui gaudir d'un tranquil passeig sense aglomeracions i complint amb les mesures de seguretat per a la prevenció del COVID-19.

   

  Per incidencies i /o consultes contacti amb:

  Telèfon 691855885

  Correu electrònic - atencioclient.naturaencesa@grupbarnaporters.cat

  Horari atenció al client: De dilluns a diumenge de 10h a 14h i de 16h a 20h.

  (Excepte festius 25/12, 26/12 , 01/01, 06/01)

   

  Veure més
  Horari: Jardins de Pedralbes (Av. Diagonal, 686 Barcelona) - Des del 7 de desembre de 2021 fins el 23 de gener de 2022 - De 18:00 a 22:00 amb accés cada 15 minuts.

  Segueix l'actualitat de la cartellera:

  Veure menys

  Compra la teva entrada

  Selecciona una sessió per comprar les entrades:

  Informació Adicional

  Avantatges del
  Club Balaña

  Fes-te soci!
  Comprar entrades
  Selecciona un teatre:
  Selecciona una data:
  Selecciona un horari:

© Grup Balaña

Per a una millor visualització, gira el teu dispositiu horitzontalment.