Encara no ets soci?

Descobreix els avantatges DEL CLUB I FES-TE SOCI.

 • Informació personalitzada de les properes estrenes
 • Concursos i promocions
 • Els millors descomptes exclusius
 • Sense incòmodes targetes!

Ets soci?

Accedeix al club

Compra les teves entrades de cinema:

Compra les teves entrades de teatre:

Ets soci?

Accedeix al club

Encara no ets soci?

Descobreix els avantatges DEL CLUB I FES-TE SOCI.

Club
 • MONET, l'experiència immersiva

  MONET, l'experiència immersiva

  Sinopsi

   

  El centre d’arts digital IDEAL obre de nou les seves portes amb “Monet: l’experiència immersiva”, el viatge més espectacular per les obres mestres de l’impressionisme.

  El centre IDEAL compta amb una exhibició exclusiva de l’obra original “Étude des Nymphéas” de Claude Monet, un espai únic amb 1.000 m2 de pantalla, projeccions 360º i realitat virtual. Amb tot això, l’exposició “Monet: l’experiència immersiva” és una proposta única a nivell mundial, perquè combina la tecnologia i l’art; en una experiència immersiva, didàctica i divertida. 

  IDEAL és un espai segur, perquè compleix les mesures de seguretat i higiene que garanteixen la tranquil·litat de tots els seus visitants i treballadors. En imatge podeu veure les accions de seguretat més destacades en aquesta nova etapa.

  No perdis l’última oportunitat de veure “Monet: l’experiència immersiva” l’exposició més brillant del moment a Barcelona i que millor acollida ha tingut en els darrers mesos a la ciutat, malgrat la seva recent obertura.

  La millor opció per a comprar entrades per a “Monet: l’experiència immersiva” a Barcelona, és en el canal oficial de Grup Balañá. Aquí pots comprar les teves entrades online, sense cues, ni risc de contagi. A més a més, aquí tens el preu real de les entrades i la política de descomptes oficial del centre IDEAL.

   

  Veure més

  Segueix l'actualitat de la cartellera:

  Veure menys

També et poden agradar:

JOHN CLEESE
JOHN CLEESE
A CHORUS LINE EL MUSICAL
A CHORUS LINE EL MUSICAL

© Grup Balaña

Per a una millor visualització, gira el teu dispositiu horitzontalment.