A Grup Balañá ens preocupa la teva seguretat. Més info a  Espai Segur

Encara no ets soci?

Descobreix els avantatges DEL CLUB I FES-TE SOCI.

 • Informació personalitzada de les properes estrenes
 • Concursos i promocions
 • Els millors descomptes exclusius
 • Sense incòmodes targetes!

Ets soci?

Accedeix al club

Compra les teves entrades de cinema:

Compra les teves entrades de teatre:

Ets soci?

Accedeix al club

Encara no ets soci?

Descobreix els avantatges DEL CLUB I FES-TE SOCI.

Club
 • Los Planetas y el Niño de Elche

  Los Planetas y el Niño de Elche

  Sinopsi

  Amb poca raó i menys discurs, a anys llum de qualsevol idea o actitud que alguna vegada pogués haver-se considerat avançada, una ingent quantitat d'individus gregaris, abúlics per hiperestimulació, incapaços d'advertir cap diferència entre visió i mirada, renuncien voluntàriament a el coneixement i al seu dret a adquirir-lo.

  Simultàniament, grups molt reduïts de civils immunes a la pandèmia articulen una xarxa d'oposició a l'dogma reaccionari, els punts capitals combatran sense descans.

  Contra l'immobilisme, una força nova. Sota aquesta premissa, les cèl·lules independents Nen d'Elx i Els Planetes formen a Espanya Força nova, una aliança estratègica de combat i esbarjo que mira cap enrere amb ira (i sorna) per mirar cap endavant amb esperança. Contra els usos i costums de el sistema de què abominen, obren l'acord per unanimitat.

  El exflamenco i els patriarques de l'indie que hauria pogut ser i no va ser, sumen talents i esforços, exposen obertament els seus respectius patrimonis artístics i sentimentals, els seus vicis i virtuts. Sense embuts, la causa s'ho mereix. I sense sorpreses: FORÇA NOVA és, ni més ni menys, la suma de les àmpliament conegudes i perfectament reconeixibles propostes artístiques de Nen d'Elx i Els planetes, unides per causes del que ens separa, de l'totalitarisme a l'exaltació nacional catòlica; i per la inclinació d'un i altres a l'inconformisme i la transgressió, a la missa flamenca i a el rock messiànic, a molestar fins i tot (sobretot) als seus més devots feligresos. FORÇA NOVA és tot això, res li falta.

  RECORDAGuarda la teva entrada. Tens fins les 23h per arribar a casa.

   

  Important: Els menors de 16 anys han d'anar acompanyats d'un progenitor i/o tutor legal o adult que es responsabilitzi. És imprescindible presentar el Full de Responsabilitat - Menors d'Edat, impresa i emplenada. (descarrega el document en el link adjunt)

   
  Veure més
  Teatre: Teatre Coliseum

  Segueix l'actualitat de la cartellera:

  Veure menys
  Informació Adicional

  Avantatges del
  Club Balaña

  Fes-te soci!
  ACCESIBILITAT

També et poden agradar:

Stay Homas
Stay Homas
Pablo López
Pablo López
Andres Campo
Andres Campo
Búhos: Teràpia col·lectiva
Búhos: Teràpia col·lectiva

© Grup Balaña

Per a una millor visualització, gira el teu dispositiu horitzontalment.