Encara no ets soci?

Descobreix els avantatges DEL CLUB I FES-TE SOCI.

 • Informació personalitzada de les properes estrenes
 • Concursos i promocions
 • Els millors descomptes exclusius
 • Sense incòmodes targetes!

Ets soci?

Accedeix al club

Compra les teves entrades de cinema:

Compra les teves entrades de teatre:

Ets soci?

Accedeix al club

Encara no ets soci?

Descobreix els avantatges DEL CLUB I FES-TE SOCI.

Club
 • LA CUBANA "GENTE BIEN, EL MUSICAL"

  LA CUBANA

  La Cubana sempre ha cantat i ballat en tots els seus espectacles, més aviat malament que bé i sempre utilitzant l’art del “dissimulo”. Ara es veuen obligats “per raons de pes” a fer un musical seriosament. El perquè: Ja ho veureu. Per fer aquest musical, La Cubana fa servir d’excusa “Gente Bien”, un sainet molt divertit escrit per Santiago Rusiñol l’any 1917. Han creat un “especial” viatge en el temps on els personatges de Rusiñol ens descobreixen que la necessitat d’aparentar no té mida, ni època, ni data de caducitat.

   

  La Cubana, un musical? Ho sabran fer bé? De moment els ha sortit una opereta molt divertida… La resta està per veure. Se’n sortiran? Qui sap? Però teatre segur que en faran!!!

   

   

  Aprofitant la recta final de les representacions de “Gente Bien, El musical” i per celebrar el 25 aniversari de la primera emissió de TERESINA S.A. La Cubana i TV3 preparem al Teatre Coliseum una “TERESINADA POPULAR(una festa marató per fans i seguidors de la sèrie)

   

  EN QUÈ CONSISTEIX LA "TERESINADA POPULAR"?  

  • Una marató gratuïta per fer un visionat conjunt dels 13 capítols de la telesèrie TERESINA. S.A. l’un rere l’altre.
  • Presència dels actors que van formar part de la sèrie.
  • Actuacions musicals en directe.
  • Entrega del premi a la “Teresina de Catalunya” (concurs)*
  • Entrega del premi a la millor disfressa de teresina, entre els assistents que vinguin disfressats
  • Entrega del premi al millor vídeo teresino (concurs)**
  • Moltes altres sorpreses

   

  ACTES PARAL·LELS:  

   

  • Us informem també que paral·lelament, dies abans de la “Teresinada” Popular hem organitzat diferents actes i activitats, com per exemple:
  • Exposició “El món de les Teresines”: Una exposició amb maquetes, esbossos, vestuari, perruques, decorats, “pedidos” i altres objectes utilitzats a la sèrie. A partir del 20 d’abril fins el 7 de maig al primer pis del Teatre Coliseum. Horaris: Dies de funció a partir de les 17:00 fins l’hora de la funció.
  • Entrega de les entrades gratuïtes el dia 3 de maig a partir de les 12 hores del migdia.
  • Regal del DVD de Teresines S.A. a tots els assistents a la funció de “Gente Bien. El musical” a partir del 23 d’abril (Sant Jordi) fins el 6 de maig.
  • Recollida del vídeos casolans: Pel concurs de la Teresina de Catalunya i pel concurs Vídeos teresinos.

   

   

  *Premi a la “Teresina de Catalunya”: Per participar heu de nominar a una persona que creieu que és teresina o teresino i fer un vídeo on hi apareixis tu com a persona que nomina i la persona nominada. En el vídeo ens has d’explicar una situació o una manera de ser o viure que té la persona nominada que faci que sigui una autèntica teresina de Catalunya. El vídeo ens l’heu de gravar en horitzontal i que tingui una durada màxima de 60 segons i ens el feu arribar a lacubana@lacubana.es amb el títol NOMINACIÓ A LA TERESINA DE CATALUNYA. Si necessiteu més informació de com és una teresina, podeu consultar aquí.

  **Concurs al millor video teresino: Hem fet una crida a través del facebook per trobar imitacions, playbacks o versions lliures de videos realcionats amb Les Teresines. Si en tens un, ens pots enviar l’enllaç o el vídeo a través de facebook o lacubana@lacubana.es amb el títol VÍDEO TERESINO.

   

   

   

  Veure més
  30 setmana/s en cartellera

  Sala: Teatre Coliseum
  Direcció: Jordi Milán
  Actors: Mercè Comes, Mont Plans, Jaume Baucis, Toni Torres, Meritxell Duró, Núria Benet, Alexandra Gonzàlez, Babeth Ripoll, Bernat Cot, Montse Amat, Oriol Burés, Toni Sans, Berta Adell, Laia Piró i Jordi Milán.
  Durada: 130 min
  Idioma: Català

  Web Oficial: www.lacubana.es
  Facebook: lacubana.teatre
  Twitter: @_LaCubana

  Contacte de premsa
  30 setmana/s en cartellera
  Promocions vinculades

També et poden agradar:

DRAC PACK
GALILEU
CASABLANCA AMB ORQUESTRA
VIDES PRIVADES

Per a millorar l'experiència de navegació i el servei, aquesta web utilitza cookies pròpies i de tercers. Al continuat amb la navegació s'entén que accepta la nostra política de cookies.

Més informació

© Grup Balaña

Per a una millor visualització, gira el teu dispositiu horitzontalment.