Encara no ets soci?

Descobreix els avantatges DEL CLUB I FES-TE SOCI.

 • Informació personalitzada de les properes estrenes
 • Concursos i promocions
 • Els millors descomptes exclusius
 • Sense incòmodes targetes!

Ets soci?

Accedeix al club

Compra les teves entrades de cinema:

Compra les teves entrades de teatre:

Ets soci?

Accedeix al club

Encara no ets soci?

Descobreix els avantatges DEL CLUB I FES-TE SOCI.

Club
 • CURS DISSABTE 3 DE JUNY

  CURS DISSABTE 3 DE JUNY

  CURSO "INTRODUCCIÓN AL TEATRO TERAPÉUTICO"

  CURSO

  Amb motiu de la visita de l'espectacle de "Viejóvenes" a la nostra ciutat en el Teatre Tívoli, el director-productor de l'espectacle i manager del còmic Joaquín Reyes, ens proposa un "Curso de Introducción al Teatro Terapéutico"
  Un curs de creixement personal dissenyat per tots aquells que desitgin emprendre un viatge cap a si mateixos en companyia d'un grup de persones on reflectir-se i ressonar.

  "La Teràpia Gestalt i el Teatre de la Vivència" seran el marc on compartir i integrar cada experiència. L'espontaneïtat, deixar fluir les emocions i re-aprendre jugant. Realitzarem dinàmiques a través del joc. A més elaborarem escenes on serem actors i també públic. La improvisació tindrà un lloc molt especial en aquest viatge lúdic, però sobretot terapèutic.

  Dirigit per a totes aquelles persones que desitgin aprofundir en el seu propi procés personal d'acte-coneixement i especialment indicat para: terapeutes, psicòlegs, treballadors socials, educadors, actors i artistes o en formació d'alguna d'aquestes disciplines.

   

   

  OBJECTIUS DEL CURS:

  Explorar els personatges que som, els que contenim i els que podem ser, transitant per diferents emocions que ens portaran a descobrir i
     retrobar-nos amb aspectes de la nostra personalitat.

  Recuperar la part creativa, allò que ens ajudarà a ser més espontanis i autèntics.

  Treballar la part corporal i desbloquejar zones de tensió, ampliar la personalitat expressiva i alliberar l'emoció. La relaxació, el moviment, la,       calma, l'alliberament de la veu, el silenci, el contacte i la retirada estaran molt presents.

  Tenir una major consciència d'un mateix i de la seva relació amb els altres i el seu entorn.

   

   

  Óscar Cortés Salás: Format en Teràpia Gestalt en la ITG (Institut de Teràpia Gestalt de Castelló). Terapeuta Teatral per l'Escola espanyola de Teatro Terapia Gestalt  (Madrid - TTG). Membre adherent de la AETG (Associació espanyola de Teràpia Gestalt). Co-fundador de la promotora "Sueños Musicales" des de l'any 2004. Manager de l'artista i còmic Joaquín Reyes, a més de productor i director de l'espectacle "Viejóvenes" el qual dirigeix des de l'any 2014 amb més de 150.000 assistents i prop de 150 representacions en més de 50 ciutats.
  En l'actualitat compagina la seva faceta de "Terapeuta Teatral" amb la feina de casa com a promotor de "arts escèniques, comèdia i música". A més dels seus estudis de Comunicació a la Universitat de Catalunya.

   

  Per poder reservar plaça haureu d'enviar un correu a Óscar Cortés. No us ho penseu solament hi han places limitades!

   

  Veure més

  Classificació per edat: 18 anys
  Sala: Club Capitol - Sala 2
  Email: oscar.cortes@suenosmusicales.es
  Edat: Majors de 18 anys
  Horari: 10:00h a 15:00h
  Places limitades: Màx. 20 alumnes
  Preu: 45€
  Idioma: Castellà

  Promocions vinculades

També et poden agradar:

FAEMINO Y CANSADO

Per a millorar l'experiència de navegació i el servei, aquesta web utilitza cookies pròpies i de tercers. Al continuat amb la navegació s'entén que accepta la nostra política de cookies.

Més informació

© Grup Balaña

Per a una millor visualització, gira el teu dispositiu horitzontalment.