Encara no ets soci?

Descobreix els avantatges DEL CLUB I FES-TE SOCI.

 • Informació personalitzada de les properes estrenes
 • Concursos i promocions
 • Els millors descomptes exclusius
 • Sense incòmodes targetes!

Ets soci?

Accedeix al club

Compra les teves entrades de cinema:

Compra les teves entrades de teatre:

Ets soci?

Accedeix al club

Encara no ets soci?

Descobreix els avantatges DEL CLUB I FES-TE SOCI.

Club
 • ÚNICA FUNCIÓ 19 DE MAIG

  ÚNICA FUNCIÓ 19 DE MAIG

  BIG VAN "MONÓLOGOS CIENTÍFICOS"

  BIG VAN

  Big Van és un espectacle viu, científic i disbauxat; però sobretot divertit. Després d'uns anys en les arts escèniques, aquests científics van decidir sortir de les seves coves. Impulsats pel riure de més de 100.000 espectadors, avui recorren el món reinventant la divulgació científica i cridant als quatre vents: Frikis del món... No esteu sols!

  BigVan és una revolució. Una revolució científica que pretén transformar la societat a través de l'humor i la ciència. Durant l'espectacle , que consta de diversos monòlegs de diferents disciplines científiques, aquesta colla de frikis es converteixen en herois. Camuflant-se entre música, contes i riures van desentranyant els misteris de la ciència. Tot és possible.

  En acabar els monòlegs l'escenari s'enfoca cap al pati de butaques. El teatre es transforma en un formiguer de preguntes i riure. Un autèntic laboratori on sucumbir als encants de la ciència i viure una experiència única i per descomptat repetible.

  Ara els espectadors són els protagonistes, a viva veu o a través de Twitter (hashtag #BigVan),el públic podrà preguntar tot allò que sempre va voler saber.

   

  Veure més

  Sala: Club Capitol - Pepe Rubianes
  Durada: 1:30h

  Facebook: TheBigVanTheoryCiencia
  Twitter: @_BigVan

  "Provoquen una de les reaccions químiques més fortes que succeeixen en el nostre cos i copegen el nostre cervell: el riure."
  La Vanguardia

  "Entre el públic es mantenia l'expectació. Solament els riures interrompien el silenci que acompanyaven les explicacions dels investigadors monologuistes."
  El Norte de Castilla

  Promocions vinculades

També et poden agradar:

DAVID GUAPO
JUANRA BONET Y DAVID FERNÁNDEZ

Per a millorar l'experiència de navegació i el servei, aquesta web utilitza cookies pròpies i de tercers. Al continuat amb la navegació s'entén que accepta la nostra política de cookies.

Més informació

© Grup Balaña

Per a una millor visualització, gira el teu dispositiu horitzontalment.