G R U P   B A L A Ñ A
CONTACTE
Balmes Multicines 12 salas
Pel·lícules en projecció
EL PASADO - DIGITAL - VOSE
Direcció: Asghar Farhadi
Actors: Bérénice Bejo, Tahar Rahim, Babak Karimi, Ali Mosaffa.
Després de quatre anys de separació, Ahmad viatja de Teheran a París per iniciar el procés de divorci a petició de |, la seva esposa francesa.
Durant la seva breu estada, descobreix la conflictiva relació entre Marie i la seva filla Lucie. Ahmad s'esforça a restablir el vincle entre mare i filla, però acaba desvetllant un secret del passat.
Idioma: francès
TREN DE NOCHE A LISBOA - DIGITAL - VOSE
Direcció: Bille August
Actors: Jeremy Irons (Raimund Gregorius), Mélanie Laurent (joven Estefania), Jack Huston (Amadeu), Martina Gedeck (Mariana), Tom Courtenay (João Eça), August Diehl (joven Jorge O’Kelly), Bruno Ganz (Jorge O’Kelly), Lena Olin (Estefania), Christopher Lee (padre Bartolomeu), Charlotte Rampling (Adriana de Prado).
El professor de llatí, Raimond Gregorius (Jeremy Irons), troba un dia a Berna, al pont de Kirchenfield, a una portuguesa que està a punt de tirar-se a les aigües del Aar. Sense pensar-ho, el professor intervé i salva la jove. La porta al liceu, des d'on desapareix alguns instants després. D'ella no queda més que un impermeable en què el professor troba el llibre d'un autor portuguès i un bitllet de tren a Lisboa. Raimond ho deixa tot i agafa el tren de nit a Lisboa, per intentar esbrinar més sobre aquest escriptor ple de secrets que planteja al seu llibre, precisament, les coses que des de fa anys turmenten Raimond.
Idioma: anglés
8 APELLIDOS VASCOS - DIGITAL
Direcció: Emilio Martínez-Lázaro
Actors: Clara Lago, Dani Rovira, Carmen Machi, Karra Elejalde, .
Rafa, andalús de soca-rel, mai ha hagut de sortir de la seva estimada Sevilla per aconseguir el que més li importa a la vida: el fi, la gomina i les dones. Fins que un dia tot canvia quan apareix la primera dona que es resisteix als seus encants: Amaia, una basca. Rafa, decidit a conquistar-la, viatja fins a un poble de l'Euskadi profunda. Allà, per aconseguir a Amaia farà el que calgui, fins fer-se passar per basc.
8 APELLIDOS VASCOS - DIGITAL
Direcció: Emilio Martínez-Lázaro
Actors: Clara Lago, Dani Rovira, Carmen Machi, Karra Elejalde, .
Rafa, andalús de soca-rel, mai ha hagut de sortir de la seva estimada Sevilla per aconseguir el que més li importa a la vida: el fi, la gomina i les dones. Fins que un dia tot canvia quan apareix la primera dona que es resisteix als seus encants: Amaia, una basca. Rafa, decidit a conquistar-la, viatja fins a un poble de l'Euskadi profunda. Allà, per aconseguir a Amaia farà el que calgui, fins fer-se passar per basc.
9 MESES...DE CONDENA! - DIGITAL - VOSE
Direcció: Albert Dupontel
Actors: Albert Dupontel, Sandrine Kiberlain, Nicolas Marié, Philippe Uchan, Philippe Duquesne, Christian Hecq, Gilles Gaston-Dreyfus, Bouli Lanners, Michel Fau, .
Ariane Felder és una dura jutge amb uns valors irreprotxables i una inclinació encara més gran per la solteria. Quina és la seva sorpresa quan es descobreix embarassada sense saber qui és el pare. Una investigació i diversos tests de paternitat després, Ariane descobreix que el "culpable" no és ni més ni menys que Bob Dolan, un criminal de mig pèl perseguit per una terrible agressió. Sense saber com afrontar tot allò, i amb el maldestre però sincer delinqüent ara instal · lat a casa, Ariane intentarà arribar al fons de la veritat i, sobretot, decidir què fer amb la seva nova situació.
Idioma: francès
CRÓNICAS DIPLOMÁTICAS - Quai d ´Orsay - DIGITAL - VOSE
Direcció: Bertrand Tavernier
Actors: Thierry Lhermitte, Raphaël Personnaz, Niels Arestrup, Bruno Raffaelli, Julie Gayet, Anaïs Demoustier, Thomas Chabrol, Thierry Frémont, Alix Poisson, Marie Bunel, Jean-Marc Roulot, Sonia Rolland, Didier Bezace, Jane Birkin.
Alexandre Taillard de Worms és un home amb empenta que agrada a les dones i que , casualment , és el ministre d'Afers Exteriors de França, el país de les llums . Passeja la seva cabellera platejada i el seu cos atlètic des de la tribuna de les Nacions Unides a Nova York , fins al polvorí de Ubanga . Interpel · la els poderosos i invoca els esperits més magnànims perquè torni la pau , calmant als que volen prémer el gallet i cuidant la seva aura de futur Premi Nobel de la pau còsmica . Alexandre Taillard de Worms és una ment poderosa que es recolza en la santíssima trinitat dels conceptes diplomàtics : legitimitat , unitat , eficàcia . Ataca als nord-americans neoconservadors , als russos corruptes i als xinesos cobdiciosos . El món no es mereix la grandesa d'esperit de França , però tot i així, sembla que el país li queda petit .
El Ministeri d'Afers Exteriors contracta al jove Arthur Vlaminck com a encarregat del " llenguatge" . En altres paraules , redactarà els discursos del ministre. Però a Arthur li queda aprendre a fer-se amb la susceptibilitat i l'entorn de la presidència , obrir-se camí entre el director del Gabinet i els consellers , en un entorn on regna l'estrès , l'ambició i les punyalades ... Entreveu el destí del món , però l'amenaça la inèrcia dels tecnòcrates .
Idioma: francès
EL GRAN HOTEL BUDAPEST - DIGITAL - VOSE
Direcció: Wes Anderson
Actors: Owen Wilson, Bill Murray, Ralph Fiennes, Jude Law, Jason Schwartzman, Saoirse Ronan, Jeff Goldblum, Edward Norton, Willem Dafoe, Adrien Brody, Tilda Swinton, Harvey Keitel, F. Murray Abraham, Mathieu Amalric.
"El gran hotel Budapest" narra les aventures de Gustave H., el llegendari conserge d'un famós hotel europeu del període d'entreguerres, i de Zero Moustafa un botons que es converteix en el seu amic més lleial. La història inclou el robatori i recuperació d'una pintura renaixentista d'incalculable valor, una frenètica batalla per una immensa fortuna familiar, i l'inici de la més dolça història d'amor, com a teló de fons, un continent que està patint una ràpida i dràstica transformació .
Idioma: anglès
GUILLAUME Y LOS CHICOS ¡A LA MESA! - DIGITAL - VOSE
Direcció: Guillaume Gallienne
Actors: Guillaume Gallienne, Françoise Fabian, André Marcon, Diane Kruger.
El primer record que tinc de la meva mare és de quan tenia quatre o cinc anys: ens deia als meus dos germans i al meu a la taula dient: «Nens, Guillaume, ¡a sopar!» I l'última vegada que vaig parlar amb ella per telèfon , va penjar dient: «Cuida't, la meva nena gran.» I, bé, entre aquests dos moments hi va haver un bon nombre de malentesos.
Idioma: francès
LA GRAN BELLEZA - DIGITAL - VOSE
Direcció: Paolo Sorrentino
Actors: Toni Servillo, Carlo Verdone, Sabrina Ferilli, Carlo Buccirosso, Iaia Forte, Pamela Villoresi.
A la pel.lícula "La gran bellesa (La gran bellezza)", de Paolo Sorrentino, dames de l'aristocràcia, arribistes, homes polítics, criminals d'alt vol, periodistes, actors, nobles decadents, prelats, artistes i intel · lectuals - autèntics o supòsits - teixeixen la trama de relacions inconsistents, tots embolicats en una Babilònia desesperada que s'agita en els palaus antics, les immenses viles, les terrasses més boniques de la ciutat. Tots hi són. I no tenen el millor aspecte. Jep Gambardella, 65 anys, escriptor i periodista, indolent i decebut, la mirada perpètuament amarada de gin tonic, assisteix a aquesta desfilada d'una humanitat buida i descomposta, poderosa i depriment. Una atonia moral que dóna vertigen. I en segon pla, Roma, l'estiu. Esplèndid i indiferent. Com una diva morta.
Idioma: italià
LA IMAGEN PERDIDA - DIGITAL - VOSE
Direcció: Rithy Panh
Actors: .
"Durant molts anys he buscat una imatge perduda: una fotografia presa entre 1975 i 1979 pels Khmers Rojos quan governaven a Cambodja. Per descomptat que una imatge per si sola no pot ser la prova d'un genocidi, però ens fa pensar, ens força a meditar, a registrar la Història. L'he buscat en va en arxius, en vells papers, en els llogarets de Cambodja. Avui ho sé: aquesta imatge ha d'estar perduda. Així que l'he creat. El que els ofereixo no és la recerca d'una imatge única sinó la imatge d'una recerca; la recerca que permet el cinema.
Algunes imatges estan perdudes per sempre i són reemplaçades per altres. En aquest procés hi ha vida, lluita, dificultat i bellesa, la tristesa dels rostres perduts, la comprensió del que va passar: algunes vegades noblesa i fins i tot coratge però mai oblit "
Idioma: francès
MEJOR OTRO DÍA - DIGITAL - VOSE
Direcció: Pascal Chaumeil
Actors: Pierce Brosnan (Martin), Aaron Paul (J.J.), Rosamund Pike, Imogen Poots (Jess), Toni Collette (Maureen), Sam Neill, .
En vigílies d'any Nou, al terrat d'un gratacels de Londres, coincideixen Martin, Maureen, Jess i JJ per posar fi a la seva vida. En lloc de saltar, els estranys fan un pacte per seguir amb vida fins al dia de Sant Valentí. I així, en el dia que tot havia d'acabar, la seva amistat s'inicia i els porta a superar tots els obstacles junts. Les aventures d'aquest variat grup seran impredictibles i una autèntica afirmació de la vida.
Idioma: anglès
MIEL - DIGITAL - VOSE
Direcció: Valeria Golino
Actors: Jasmine Trinca (Irene / Miel), Carlo Cecchi (Carlo Grimaldi), Libero De Rienzo (Rocco), Vinicio Marchioni (Stefano), Iaia Forte (Clelia), Roberto De Francesco (Filippo), Barbara Ronchi (Sandra), .
Irene té 32 anys, és una dona com tantes altres, viu sola i té les seves històries ocasionals. Fa tres anys que ha decidit dedicar la seva vida a persones a la recerca d'ajuda, assistint i alleujant el seu patiment, fins i tot quan porten a decisions extremes, per això el seu nom en clau és Mel. Però un dia coneix al Sr Grimaldi, un home de 70 anys, en perfecte estat de salut, que té un "mal invisible". La reunió entre els dos posarà a prova les conviccions de Mel, i provocarà un fort debat entre els dos. La seva relació s'omplirà cada vegada més d'implicacions i ambigüitats emocionals. La vida de Mel canviarà per sempre.
Idioma: italià
NOÉ - DIGITAL - VOSE
Direcció: Darren Aronofsky
Actors: Russell Crowe (Noé), Jennifer Connelly (Naameh), Emma Watson (Ila), Logan Lerman (Ham), Anthony Hopkins (Matusalén), .
Russell Crowe interpreta a Noé, el hombre elegido por Dios para realizar una gran tarea antes de que una apocalíptica inundación destruya la Tierra. Junto a Crowe, el reparto se completa con nombres de la talla de Jennifer Connelly (Una Mente maravillosa) que interpreta a su esposa Naamá, Sir Anthony Hopkins (El Silencio de los Corderos) en el papel de Matusalén y a Emma Watson (Harry Potter) en el papel de Ila. El director Darren Aronofsky es el encargado de traernos esta adaptación del relato bíblico.
Idioma: inglès
RIO 2 - DIGITAL - VOSE
Direcció: Carlos Saldanha
Actors: .
A "Río 2", Blu, Perla i els seus tres fills porten una vida perfecta. Quan Perla decideix que els nens han d'aprendre a viure com autèntiques aus, insisteix que la família s'aventuri a viatjar a l'Amazones. Mentre Blu tracta d'encaixar amb els seus nous veïns, el preocupa la possibilitat de perdre Perla i als nois davant la crida de la selva.
Idioma: inglès
UNA VIDA EN TRES DÍAS - DIGITAL - VOSE
Direcció: Jason Reitman
Actors: Kate Winslet, Josh Brolin, Tobey Maguire, Tom Lipinski, .
"Una vida en tres dies (Labor day)" és l'adaptació al cinema d'una novel · la de Joyce Maynard que a Espanya s'ha publicat amb el títol de "Com caigut del cel". La pel · lícula gira entorn de Henry Wheeler, un nen de 13 anys que s'esforça per ser l'home de la casa i tenir cura de la seva solitària mare en ple remolí de l'adolescència. Un dia, coneixen un home necessitat d'ajuda que els convenç que el portin a casa, on descobreixen que és un convicte fugat. L'interminable cap de setmana del "Labor Day" els marcarà per a la resta de les seves vides.
Idioma: anglès
característiques
Descobreix BALMES MULTICINES, l'únic cinema comercial en versió original de Barcelona amb 12 sales en graderia i equipat amb l'última tecnologia digital, perquè gaudeixis de les millors pel·lícules de la cartellera.

Sala 1: 134 - Sala 7: 109
Sala 2: 171 - Sala 8 (3D): 181
Sala 3: 100 - Sala 9 (3D + Dolby Atmos): 234
Sala 4: 100 - Sala 10: 153
Sala 5: 143 - Sala 11: 113
Sala 6: 113 - Sala 12: 110
Nombre Butaques totals 1.661

Ulleres 3D recàrrec d'1 € *. El pagament d'aquest import no serà necessari en cas de dur les teves ulleres 3D Màster Image. Reutilitza-les i estalvia't 1 €!

Sessions numerades:
Dimecres, divendres i vigílies de festius nit. Dissabtes, tarda i nit. Diumenges i festius tarda.
localització
C/ Balmes 422-424, 08022 Barcelona
Tel. 902 510 500
veure mapa
serveis

 
sales
 
 
 
 
 Sales de Teatre
 
SALES DE CINE
 • Arenas de Barcelona Multicines
  Gran Via, 385 08015 Barcelona
  Tel. 902 510 500
  veure fitxa > 
 • Aribau Club 2 salas
  Gran Via de les Corts Catalanes, 565-567
  Tel. 902 510 500
  veure fitxa > 
 • Aribau Multicines
  Aribau 5 y 8-10
  Tel. 902 510 500
  veure fitxa > 
 • Balmes Multicines 12 salas
  C/ Balmes 422-424, 08022 Barcelona
  Tel. 902 510 500
  veure fitxa > 
 • Bosque Multicines
  Rambla de Prat, 16
  Tel. 902 510 500
  veure fitxa > 
 • Club Coliseum
  Rambla Catalunya, 23
  Tel. 902 510 500
  veure fitxa > 
 • GLORIES MULTICINES
  Diagonal, 208 (Ctre Comercial Les Glòries)
  Tel. 902 510 500
  veure fitxa > 
 • Gran Sarria Multicines
  Ronda General Mitre, 38-44
  Tel. 902 510 500
  veure fitxa > 
 • Palau Balaña Multicines
  Carrer de Sant Antoni, 43
  Tel. 902 510 500
  veure fitxa > 
política de privacitat informació legal   © 2014 grup balaña