G R U P   B A L A Ñ A
CONTACTE
Balmes Multicines 12 salas
Pel·lícules en projecció i properes estrenes
EL PRECIO DE LA FAMA - VOSE
Direcció: Xavier Beauvois
Actors: Benoît Poelvoorde, Roschdy Zem, Séli Gmach, Chiara Mastroianni, Nadine Labaki, Peter Coyote, Xavier Maly, Arthur Beauvois, Jean-Daniel Bigler, Dolores Chaplin, Eugène Chaplin, Roland Noirjean.
Anys 70 a Vevey, a la vora del llac Ginebra. En sortir de la presó, Eddy Ricaart va a casa del seu amic Osman Bricha. Han acordat que Eddy tindrà cura de Samira, la filla d'Osman, mentre la seva dona Noor està ingressada. La manca de diners es fa més patent en vigílies de Nadal. Quan s'assabenten que el riquíssim Charlie Chaplin acaba de morir, a Eddy se li ocorre una idea: robar el fèretre amb el cos i demanar un rescat.
LEJOS DE LOS HOMBRES - VOSE
Direcció: David Oelhoffen
Actors: Viggo Mortensen, Reda Kateb, Djemel Barek, Vincent Martin, Nicolas Giraud, Jean-Jérôme Esposito, Hatim Sadiki, Yann Goven, Antoine Régent, Sonia Amori, Antoine Laurent, Ángela Molina.
Algèria, 1954. En el marc de la guerra, Daru (Viggo Mortensen) és un professor, fill de colons espanyols, que ajuda a la seva escola a nens i nenes àrabs a llegir i escriure en francès. Un matí, un agent de la llei li confia a Mohammed (Reda Kateb), un algerià acusat d'assassinar al seu cosí, i li encomana escortar fins Tinguit. Els dos homes s'embarquen en una travessia per les muntanyes de l'Atles, on seran perseguits per les tropes que reclamen venjança. Daru i Mohammed es rebel·len i han de fugir, esquivant tots els obstacles que se'ls presenten per salvar les seves vides i aconseguir la seva llibertat, teixint en el camí un estret vincle d'amistat.
REGRESIÓN - VOSE
Direcció: Alejandro Amenábar
Actors: Ethan Hawke, Emma Watson, David Thewlis, David Dencik, Lothaire Bluteau, Dale Dickey, Devon Bostick.
Minnesota, 1990. El detectiu Bruce Kenner (Ethan Hawke) investiga el cas de la jove Angela (Emma Watson), que acusa al seu pare, John Gray (David Dencik), de cometre un crim inconfessable. Quan John, de forma inesperada i sense recordar el que ha passat, admet la seva culpa, el reconegut psicòleg Dr Raines (David Thewlis) s'incorpora al cas per ajudar a reviure els seus records reprimits. El que descobreixen desemmascara una sinistra conspiració.
Idioma: anglès
DEL REVÉS (INSIDE OUT) - VOSE
Direcció: Pete Docter
Actors: .
Créixer pot ser un camí ple de sots i Riley no és una excepció. Es veu obligada a deixar enrere la seva vida en el Mig Oest americà perquè el seu pare troba una nova feina a San Francisco. Com tots nosaltres, Riley es deixa guiar per les seves emocions: Alegria, Por, Ira, Enuig i Tristesa. Les emocions viuen en la Caserna General, el centre de control de la ment de Riley, des d'on l'ajuden a superar els problemes de la vida quotidiana. Mentre Riley i les seves emocions s'esforcen per adaptar-se a una nova vida a San Francisco, la confusió s'apodera de la Caserna General. Encara Alegria, l'emoció més important de Riley, intenta mantenir una actitud positiva, el conflicte d'emocions sorgeix en haver de fer front a una nova ciutat, una nova casa i una nova escola.
EDEN - VOSE
Direcció: MIA HANSEN-LØVE
Actors: Felix De Givry, Pauline Etienne, Vincent Macaigne, Greta Gerwig, .
A la dècada dels 90 el moviment de la música electrònica francesa està avançant molt ràpidament. Paul està donant els seus primers passos com a DJ en l'emocionant vida nocturna parisenca i amb el seu millor amic creen un duo anomenat "Cheers". Ràpidament troben una entregada audiència i es veuen immersos en el remolí de la fama que fa que Paul, encegat per la seva passió, descuidi la seva vida personal.
EDEN retrata l'evolució del 'French Touch', moviment que abasta una generació des de 1992 fins a l'actualitat. Avui dia segueix tenint un gran èxit internacional gràcies a músics com Daft Punk, Dimitri from Paris, Cassius ...
EL CORREDOR DEL LABERINTO: LAS PRUEBAS - VOSE
Direcció: Wes Ball
Actors: Dylan O’Brien, Thomas Brodie-Sangster, Kaya Scodelario, Ki Hong Lee, Giancarlo Esposito, Aidan Gillen, Patricia Clarkson, Nathalie Emmanuel, Barry Pepper, Lili Taylor.
En aquest nou capítol de la saga "El Corredor del Laberint", Thomas i la resta de clarianos hauran d'enfrontar al seu major desafiament fins al moment: buscar pistes sobre la misteriosa i poderosa organització coneguda com CRUEL. Aquest viatge els portarà a "La Cremada", un apocalíptic lloc replet d'inimaginables obstacles. Formant equip amb membres de la resistència, els clarianos hauran desemmascarar les forces superiors de CRUEL i esbrinar quins plans tenen per a tots ells.
Idioma: anglès
EL CUMPLEAÑOS DE ARIANE - VOSE
Direcció: Robert Guédiguian
Actors: Ariane Ascaride, Gérard Meylan, Jacques Boudet, Jean-Pierre Darroussin, Anaïs Demoustier y Youssouf Djaoro.
Avui és l'aniversari d'Ariane i està més sola que mai en la seva bonica casa. Les espelmes del pastís ja estan enceses, però tots els convidats han cancel·lat, no vindrà ningú. Ariane puja al seu bonic cotxe i deixa la seva bonica urbanització per perdre's en la ciutat.
EL DESCONOCIDO
Direcció: Dani de la Torre
Actors: Luis Tosar, Javier Gutiérrez, Goya Toledo, Fernando Cayo, Elvira Mínguez, Luis Zahera, Ricardo de Barreiro, María Mera, Antonio Mourelos.
Carles, executiu de banca, comença la seva rutinària demà portant els seus fills a l'escola. Quan arrenca el cotxe, rep una trucada anònima que li anuncia que té una bomba sota del seu seient. La veu d'un desconegut li comunica que té tot just unes hores per reunir una elevada quantitat de diners; si no ho aconsegueix, el seu cotxe volarà pels aires.
EL DESCONOCIDO - VOS Subtitulada en inglés
Direcció: Dani de la Torre
Actors: Luis Tosar, Javier Gutiérrez, Goya Toledo, Fernando Cayo, Elvira Mínguez, Luis Zahera, Ricardo de Barreiro, María Mera, Antonio Mourelos.
Carles, executiu de banca, comença la seva rutinària demà portant els seus fills a l'escola. Quan arrenca el cotxe, rep una trucada anònima que li anuncia que té una bomba sota del seu seient. La veu d'un desconegut li comunica que té tot just unes hores per reunir una elevada quantitat de diners; si no ho aconsegueix, el seu cotxe volarà pels aires.
EVEREST - 3D - VOSE
Direcció: Baltasar Kormákur
Actors: Jason Clarke, Josh Brolin, Keira Knightley, John Hawkes, Jake Gyllenhaal, Sam Worthington, Martin Henderson, Emily Watson, Michael Kelly, Thomas M. Wright..
Inspirada en els increïbles esdeveniments que van tenir lloc durant un intent per arribar al pic més alt del món, 'Everest' descriu l'impressionant recorregut de dues expedicions que s'enfronten a una de les pitjors tempestes de neu que l'home mai ha conegut. El tremp dels alpinistes és posat a prova quan es veuen obligats a lluitar contra la fúria desfermada dels elements i superar obstacles impossibles, en un desesperat esforç per sobreviure.
Idioma: anglès
FRANCISCO, EL PADRE JORGE
Direcció: Beda Docampo Feijóo
Actors: Darío Grandinetti, Leticia Brédice, Carlos Hipólito, Silvia Abascal, Alejandro Awada, Jorge Marrale, Emilio Gavira, Blanca Jara, Alan Ferraro, Leonor Manso, Naia Guz Sanchez, .
A través d'una periodista (Silvia Abascal) que està escrivint un llibre sobre el Papa Francisco (Darío Gandinetti) recorrem l'emocionant vida del pare Jordi en la seva permanent lluita contra la pobresa, la prostitució, l'explotació laboral, la droga i la corrupció. Des del adolescent que descobreix la seva vocació fins el jesuïta elegit Papa, descobrim la mateixa calidesa, bon humor i saviesa amb la qual el Papa sorprèn avui al món.
IRRATIONAL MAN - VOSE
Direcció: Woody Allen
Actors: Joaquin Phoenix, Emma Stone, Jamie Blackley, Parker Posey.
El professor de filosofia Abe Lluc està per terra a nivell emocional, incapaç de trobar l'alegria o el significat a la seva vida. L'Abe té la sensació que tot el que ha intentat fer, ja sigui com a activista polític o professor, no ha tingut la més mínima importància. Poc després d'arribar a la universitat d'una petita ciutat on va impartir classe, L'Abe es relaciona amb dues dones: la Rita Richards, una solitària professora que busca que la rescati de la seva infeliç matrimoni; i la Jill Pollard, la seva millor estudiant, que acaba per convertir-se en la seva amiga més propera. Tot i que la Jill està enamorada del seu nòvio Roy, no pot evitar trobar irresistible la personalitat artística i turmentada de l'Abe, així com el seu exòtic passat. Fins i tot quan l'Abe deixa senyals del seu desequilibri mental, la fascinació de la Jill no fa més que créixer. No obstant això, quan ella tracta de convertir la seva relació en alguna cosa més romàntic, ell la rebutja. La pura casualitat ho canvia tot quan l'Abe i la Jill escolten la conversa d'un estrany i es submergeixen en el més profund d'ella. Només quan l'Abe pren una profunda decisió és capaç de tornar a abraçar la vida al màxim. Però aquesta elecció posarà en marxa una cadena d'esdeveniments que afectaran la Jill, la Rita i a ell mateix per sempre.
Idioma: anglès
LA CABEZA ALTA - VOSE
Direcció: Emmanuelle Bercot
Actors: Rod Paradot, Catherine Deneuve, Sara Forestier, Benoît Magimel, Aurore Broutin, Ludovic Berthillot.
Després de ser abandonat per la seva mare, el jove Malony porta des que tenia 6 anys entrant i sortint del jutjat de menors. El matrimoni format per Florence, instructora de menors a punt de jubilar-se, i Yann, mestre que també va tenir una infància difícil, ha d'adoptar al jove de 15 anys per reformar el seu comportament. Per això, Malony és enviat a un estricte centre educatiu, on coneix a Tess, una adolescent molt especial que li mostrarà raons per canviar.
Idioma: francès
LA MIRADA DEL SILENCIO - VOSE
Direcció: Joshua Oppenheimer
Actors: .
A través de l'obra cinematogràfica de Joshua Oppenheimer (The Act of Killing) sobre els responsables del genocidi indonesi, una família de supervivents descobreix com va ser assassinat el seu fill i la identitat dels homes que el van matar. El germà més jove es decideix a trencar aquest silenci i por amb què viuen els supervivents, enfrontant-se així a als responsables de l'assassinat del seu germà - cosa inimaginable en un país on els assassins romanen en el poder.
LA VISITA - VOSE
Direcció: M. Night Shyamalan
Actors: Kathryn Hahn, Olivia DeJonge, Ed Oxenbould, Deanna Dunagan, Michelle Rose Domb, Peter McRobbie, Benjamin Kanes, Erica Lynne Arden, Celia Keenan-Bolger, Dave Jia, Shelby Lackman, John Buscemi.
Una mare deixa els seus dos fills a la remota granja dels seus avis, a Pennsilvània, durant un cap de setmana. Els nens descobriran que l'anciana parella està ficada en alguna cosa profundament inquietant. Pel·lícula de M. Night Shyamalan ('El sisè sentit', 'Senyals', 'El bosc') realitzada amb molt baix pressupost.
Idioma: anglès
LILTING - VOSE
Direcció: Hong Khaou
Actors: Richard ... Ben Whishaw, Junn ... Cheng Pei Pei, Kai ... Andrew Leung, Margaret ... Morven Christie, Vann ... Naomi Christie, Alan ... Peter Bowles.
Lilting és una pel·lícula íntima i commovedora sobre el descobriment d'allò que ens uneix.
Es desenvolupa al Londres contemporani i narra la història d'una mare xinesa-cambodjana que lamenta la mort inesperada del seu fill. Tot d'una, el seu món és pertorbat per la presència d'un estrany. L'espectador observa les dificultats que tots dos afronten per connectar sense un idioma comú. Gràcies a un traductor, reconstrueixen junts els records d'un home al qual tots dos van estimar i s'adonen que, encara que no comparteixen idioma, estan connectats pel seu dolor.
Idioma: àngles - mandarí
MI CASA EN PARIS - VOSE
Direcció: Israel Horovitz
Actors: Kevin Kline, Kristin Scott Thomas, Maggie Smith.
Mathias, un desventurat novaiorquès sense esposa, sense fills i sense un cèntim, hereta del seu pare, amb qui no es parlava, una enorme a casa a París, de la qual vol desfer-se al més aviat possible.
Quin serà la seva sorpresa quan descobreix que… està habitada per una senyora major, Mathilde, i la seva filla, Chloé. No triga a assabentar-se que, segons la llei francesa, no podrà tenir accés a la seva propietat fins que Mathilde mori, ja que el seu pare ho va comprar com a renda vitalícia.
NO TODO ES VIGILIA
Direcció: Hermes Paralluelo
Actors: Felisa Lou, Antonio Paralluelo, .
No tot és Vigília és una història d'amor. Antonio i Felisa porten més de 60 anys junts i el seu fràgil estat de salut els impedeix cuidar-se mútuament. La possibilitat d'haver d'anar a viure a una residència d'ancians apareix en l'horitzó com una amenaça. No tot és Vigília retrata l'amor en la vellesa, les nits en duermevela per por de la solitud, a la mort i a la separació de l'estimat. El temor a deixar la vida en mans alienes i perdre la independència.
NO TODO ES VIGILIA
Direcció: Hermes Paralluelo
Actors: Felisa Lou, Antonio Paralluelo, .
No tot és Vigília és una història d'amor. Antonio i Felisa porten més de 60 anys junts i el seu fràgil estat de salut els impedeix cuidar-se mútuament. La possibilitat d'haver d'anar a viure a una residència d'ancians apareix en l'horitzó com una amenaça. No tot és Vigília retrata l'amor en la vellesa, les nits en duermevela per por de la solitud, a la mort i a la separació de l'estimat. El temor a deixar la vida en mans alienes i perdre la independència.
OPERACIÓN U.N.C.L.E. - VOSE
Direcció: Guy Ritchie
Actors: Henry Cavill, Armie Hammer, Alicia Vikander, Elizabeth Debicki, Hugh Grant, Jared Harris, Christopher Sciueref, Susan Gillias, Luca Calvani, Nicon Caraman.
“Operació O.N.C.L.I”, dirigida per Guy Ritchie, és una adaptació molt nova de la popular sèrie de televisió “L'agent de CIPOL” de la dècada de 1960. La pel·lícula està protagonitzada per Henry Cavill (“L'home d'acer”) com Napoleon Sol i Armie Hammer (“La xarxa social”) com Illya Kuryakin.
Situada amb el teló de fons de l'auge de la Guerra Freda, “Operació O.N.C.L.I.” se centra en l'agent de la CIA Napoleon Sol i l'agent del KGB Illya Kuryakin. Obligats a apartar les seves diferències, llargament arrelades, tots dos s'uneixen per formar un equip que durà a terme una missió conjunta per posar fi a una misteriosa organització criminal internacional, que pretén desestabilitzar el fràgil equilibri de poder resultant de la proliferació d'armes i tecnologia nuclear. L'única pista que tenen és la filla d'un científic alemany desaparegut, que és la clau per infiltrar-se en l'organització criminal, i han de lluitar contra el temps per trobar al científic i evitar una catàstrofe mundial
REINA Y PATRIA - VOSE
Direcció: John Boorman
Actors: Callum Turner, Caleb Landry Jones, David Thewlis, Richard E. Grant, Tamsin Egerton, Vanessa Kirby, Sinéad Cusack, David Hayman, Brían F. O%27Byrne, Gerran Howell.
1952. Bill Rohan, de 18 anys, passa la seva vida somiant a la casa de la seva família, a la vora del riu, a l'espera de ser cridat a files per dos anys pel servei militar obligatori. Cada matí, Bill res al riu i sospira per una bella noia que passeja amb bicicleta a través dels camins propers al riu. Aquest idil·li es trencarà davant la dura realitat del camp d'entrenament. Allà es trobarà amb Percy, un bromista amoral, i junts traçaran la caiguda del sergent Bradley, el seu incessant torturador. Percy i Bill són rivals i antagonistes, però a poc a poc forjaran una profunda amistat.
UN DÍA PERFECTO - VOSE
Direcció: Fernando León de Aranoa
Actors: Benicio del Toro (Mambrú), Tim Robbins (B.), Olga Kurylenko (Katya), Mélanie Thierry (Sophie), Fedja Stukan (Damir), Eldar Residovic (Nikola)..
A "Un día perfecto (A perfect day)", pel·lícula del director Fernando León de Aranoa, un grup de cooperants tracta de treure un cadàver d'un pou en una zona de conflicte. Algú l'ha tirat dins per corrompre l'aigua i deixar sense proveïment a les poblacions properes. Però la tasca més simple es converteix aquí en una missió impossible, en la qual el veritable enemic potser és la irracionalitat. Els cooperants recorren el delirant paisatge bèl·lic tractant de resoldre la situació, com conills en un laberint.
Idioma: anglès
HENRY V (V.O.) – TEATRE STRATFORD-UPON-AVON – LIVE
Estrena:21/10/2015
Direcció: Gregory Doran
Actors: Alex Hassell (Henry V).
Temporada 2015 - Royal Shakespeare Company Live
Henry V és una obra històrica, escrita per William Shakespeare al voltant de 1599, que cobreix els esdeveniments de la Guerra dels Cent Anys, immediatament abans i després de la Batalla d'Agincourt (1415).
Enrique IV està mort i Hal és el nou rei. Amb Anglaterra en un estat d'agitació, haurà d'abandonar la seva joventut rebel i tractar de guanyar-se el respecte de la noblesa i el poble.
Davant les pretensions territorials de França i les contínues ofenses del Delfí francès, Henry reuneix les seves tropes i es prepara per a una guerra que espera que uneixi el seu país.
THE WINTER´S TALE (V.O.) – GARRICK THEATRE DE LONDRES – LIVE
Estrena:26/11/2015
Direcció: Rob Ashford y Kenneth Branagh
Actors: Judi Dench (Paulina), Tom Bateman (Florizel), Jessie Buckley (Perdita), Hadley Fraser (Políxenes), Miranda Raison (Hermione), Kenneth Branagh (Leontes), .
Primera Temporada Kenneth Branagh Theatre Company Live
La primera temporada de la Kenneth Branagh Theatre Company Live promet una excepcional sèrie d'obres de teatre en versió original retransmeses en directe des del Garrick Theatre de Londres.
La temporada comença amb The Winter 's Tale (El conte d'hivern). Aquesta tragicomèdia intemporal de Shakespeare sobre l'obsessió i la redempció es torna a reinventar en una nova producció de co-dirigida per Rob Ashford i Kenneth Branagh, després de la seva posada en escena triomfal de Macbeth a Manchester i Manhattan.
Rei Leontes sembla tenir-ho tot: poder, riquesa, una gran família i bons amics. Però la gelosia sexuals posaran en marxa una cadena d'esdeveniments amb conseqüències tràgiques ...
The Winter 's Tale està protagonitzat un notable grup d'actors, amb Judi Dench com Paulina, al costat de Tom Bateman (Florizel), Jessie Buckley (Perdita), Hadley Fraser (Políxenes), Miranda Raison (Hermione) i Kenneth Branagh com Leontes.

característiques

Consulta tots els horaris i compra les teves entrades AQUÍ.

NO FACIS MÉS CUES! La teva entrada online 0,50€ més econòmica que a taquilla. Compra la teva entrada, imprimeix-la a casa i... a gaudir de la pel·lícula!

BALMES MULTICINES, l'únic cinema comercial en versió original de Barcelona amb 12 sales en graderia i equipat amb l'última tecnologia digital, perquè gaudeixis de les millors pel·lícules de la cartellera.

Sala 1: 135 - Sala 7: 110
Sala 2: 172 - Sala 8 (3D): 182
Sala 3: 101 - Sala 9 (3D + Dolby Atmos): 233
Sala 4: 101 - Sala 10: 156
Sala 5: 144 - Sala 11: 114
Sala 6: 114 - Sala 12: 110
Nombre Butaques totals 1.672

Totes les sessions són numerades

Ulleres 3D recàrrec d'1 € *. El pagament d'aquest import no serà necessari en cas de dur les teves ulleres 3D Màster Image.

Matinals per escoles

localització
C/ Balmes 422-424, 08022 Barcelona
veure mapa
serveis

 
sales
 
 
 
 
 Sales de Teatre
 
SALES DE CINE
 • Arenas de Barcelona Multicines
  Gran Via, 385 08015 Barcelona
  Tel.
  veure fitxa > 
 • Aribau Club 2 salas
  Gran Via de les Corts Catalanes, 565-567
  Tel.
  veure fitxa > 
 • Aribau Multicines
  Aribau 5 y 8-10
  Tel.
  veure fitxa > 
 • Balmes Multicines 12 salas
  C/ Balmes 422-424, 08022 Barcelona
  Tel.
  veure fitxa > 
 • Bosque Multicines
  Rambla de Prat, 16
  Tel.
  veure fitxa > 
 • GLORIES MULTICINES
  Diagonal, 208 (Ctre Comercial Les Glòries)
  Tel.
  veure fitxa > 
 • Gran Sarria Multicines
  Ronda General Mitre, 38-44
  Tel.
  veure fitxa > 
 • Palau Balaña Multicines
  Carrer de Sant Antoni, 43
  Tel.
  veure fitxa > 
política de privacitat informació legal   © 2015 grup balaña