G R U P   B A L A Ñ A
CONTACTE
SUSCRÍBETE AL CLUB BALANA - Benefíciate de sus descuentos y promociones
Hazte socio
 
NOTÍCIES
 
 
MÚSICA AL TEATRE COLISEUM - ROUND ABOUT MIDNIGHT
23/10/2013

Evocar el glamour dels clubs i cabarets oberts fins passada la mitjanit.

Aquesta vida nocturna on es van forjar talents tan immensos com els d'Ella Fitzgerald, Duke Ellington, Elvis Presley i tantíssims altres; artistes a peu de pista abraçats als seus micròfons, els seus noms enormes omplint les marquesines i un públic expectant gaudint de les copes plenes de les seves begudes predilectes.

La brillantor del vell Hollywood amb els seus llums espurnejants arriba al Teatre Coliseum de Barcelona per recrear aquesta època daurada sota el nom de Round About Midnight.

Els artistes consagrats, caps de cartell en els millors festivals, arriben per primer cop a Barcelona de la mà d'aquest espectacular espai per recuperar aquesta proximitat íntima, que no és possible trobar en cap altre context.

Les Round About Midnight, programades al teatre Coliseum de Barcelona, encarnen aquesta màgia de l'art proper a la pell que evoquem amb nostàlgia, i tot amb els avantatges del segle 21 i la seva tecnologia punta, que proporcionen un so nítid i envoltant, equiparant-se així als millors escenaris internacionals.

Les vetllades, que rescaten els gaudeixis de la vida nocturna, intenten tornar a Barcelona com a referent de l'art musical a curta distància.


Divendres 08-nov STACEY KENT
Divendres 15-nov CHUCHITO VALDÉS
Dijous 21-nov LA FARRUCA
Divendres 22-nov SIMONE
Dijous 28-nov KARIME AMAYA
Divendres 29-nov SUSANA BACA
Divendres 06-des MAYRA ANDRADE Entrades a la venda

<< TORNAR

 
política de privacitat informació legal   © 2015 grup balaña