¿Aún no eres socio?

Descubre las ventajas DEL CLUB Y HAZTE SOCIO.

 • Información personalizada de los próximos estrenos
 • Concursos y promociones
 • Los mejores descuentos exclusivos
 • ¡Sin incómodas tarjetas!

¿Eres socio?

Accede al club

Compra tus entradas de cine:

Compra tus entradas de teatro:

¿Eres socio?

Accede al club

¿Aún no eres socio?

Descubre las ventajas DEL CLUB Y HAZTE SOCIO.

Club
 • Promos

  CONFESSIÓ D'UN EXPRESIDENT

  Una divertida paròdia sobre el poder que no et pots perdre. El seu govern va abocar tot un país a la crisi però ara que ja ha deixat el càrrec, l’ex president vol adreçar-se.

  Ver condiciones

  Condiciones generales:

  • 16€ funciones de miércoles (PVP 21€)
  • 18€ funciones de jueves a domingo (PVP 24€)

  Promoción válida para todas las entradas compradas a través de grupbalana.com.

  antes 21€/24€ 16€/18€
  Comprar
  entradas

  El Bon Pare

  El bon pare es una tragicomedia sobre la figura masculina y la paternidad. El retrato de una generación de padres que han creído que una educación moderna, tolerante y abierta era la solución a todos los males y se han encontrado que la relación padres-hijos era tan complicada y misteriosa como siempre. 

  Ver condiciones

  Condiciones generales:

  • Miércoles a 16€ (PVP 28€) 
  • Jueves a Domingo 19€ (PVP 28€) 

  Promoción válida para todas las entradas compradas a través de grupbalana.com

  antes 28€ 16/19€
  Más
  información
  Sólo para Socios
  Consigue un pack de Escuadrón suicida

  LLÉVATE UN PACK EXCLUSIVO DE ESCUADRÓN SUICIDA

  Compra tu entrada anticipada de ESCUADRÓN SUICIDA y participa en el sorteo de camisetas de Harley Quinn y cómics de Escuadrón Suicida: Patada en la Boca. ¡Regístrate!

   

  : la camiseta de Harley Quinn, una de las protagonistas de la película y el cómic de Escuadrón Suicida: Patada en la Boca. Os adjunto imágenes de los artículos.

  Ver condiciones

  [1. Companyia organitzadora]

  Gloribal, (en endavant Grup Balaña) amb CIF A08267130 organitza un concurs anomenat ""Emporta't un pack exclusiu d'"Escuadrón Suicida" (en endavant "Concurs") amb la finalitat de generar accions promocionals per als socis del Club Balaña.

   

  [2. Àmbit i durada]

  La data de començament del concurs serà el 28 de juliol de 2016 i la data de finalització serà el 4 d'agost de 2016, amb un sorteig el dia 5 d'agost a les 10:00h.

  [3. Requisits i mecànica per a participar]

  Podran participar en la Promoció els socis Club Balaña i que hagin comprat una entrada anticipadament una entrada de la pel·lícula "Escuadrón suicida" a algun dels cines del Grup Balaña entre el 20 de juliol de 2016 i el 4 d'agost de 2016, i que s'hagin registrat a la pàgina de la promoció corresponent habilitada al web www.grubbalana.com 

   

  [4 . Premis]

  Es sortejaran 4 packs exclusius de la pel·lícula "Escuadrón suicida" composats per una samarreta i un còmic. 

  El divendres 5 d'agost al matí es contactará amb els 4 guanyadors que seran seleccionats mitjanjant sorteig aleatori. 


  [5. Reserves i limitacions]

  Grup Balaña queda eximida de qualsevol responsabilitat en el supòsit d'existir algun error en les dades facilitades pels mateixos agraciats que impedís la seva identificació.

  L'empresa organitzadora es reserva el dret d'eliminar justificadament qualsevol participant que defraudi, alteri o inutilitzi el bon funcionament i el transcurs normal i reglamentari d'aquesta promoció així com la resolució de qualsevol qüestió derivada d'aquesta activitat promocional. Grup Balaña exclou qualsevol responsabilitat per danys i perjudicis de tota naturalesa que es puguin deure a la manca temporal de disponibilitat o de continuïtat del funcionament dels serveis mitjançant els quals es participa en la promoció, a la defraudació de la utilitat que els usuaris haguessin pogut atribuir als mateixos, i en particular, encara que no de manera exclusiva, a les fallades en l'accés a les diferents pàgines i enviaments de respostes de participació a través d'Internet , o comunicacions telefòniques habilitades a l'efecte.

  Grup Balaña es reserva el dret a efectuar canvis que redundin en el bon fi de la promoció quan concorri causa justa o motius de força major que impedeixin dur-la a terme en la forma en que recullen les presents bases. Grup Balaña es reserva el dret a ajornar o ampliar el període de la promoció, així com la facultat d'interpretar les presents bases legals . L'empresa organitzadora es reserva el dret d'escurçar , prorrogar, modificar o cancel•lar aquesta promoció, si concorren circumstàncies excepcionals que impedissin la seva realització, comunicant aquestes circumstàncies de manera que s'eviti qualsevol perjudici per als participants en la promoció. L'empresa organitzadora de la promoció no serà responsable dels retards, pèrdues o deterioraments per causes que no li siguin imputables.

  L'empresa organitzadora tampoc respondrà dels casos de força major que puguin impedir el guanyador el gaudi total o parcial del seu premi.

  Així mateix, l'empresa organitzadora queda exempta de tota responsabilitat si concorre algun dels casos assenyalats, així com de qualsevol responsabilitat pels danys i perjudicis que poguessin ocasionar durant el gaudi del premi.

  L'empresa organitzadora exclou qualsevol responsabilitat per danys i perjudicis de tota naturalesa que es puguin deure a la manca temporal de disponibilitat o de continuïtat del funcionament del web mitjançant el qual es participa en la promoció, a la defraudació de la utilitat que els usuaris haguessin pogut atribuir-hi i, en particular, encara que no de manera exclusiva, a les fallades en l'accés a les diferents pàgines i enviaments de respostes de participació a través d'Internet.
  L'empresa organitzadora es reserva el dret d'eliminar de la promoció per causa justificada a qualsevol usuari que defraudi, alteri o inutilitzi el bon funcionament i el transcurs normal i reglamentari de la mateixa

  [9. Drets d'imatge i protecció de dades]

  És possible que l'acte sigui gravat, pel que, si s'escau , ja des d'ara t'informem que les imatges que s'hi puguin captar podran ser utilitzades per al seu ús en la comunicació d'aquesta acció promocional a través de qualsevol suport .
  Grup Balaña es reserva l'opció a publicar en un o diversos mitjans de comunicació d'àmbit de difusió nacional ( bé sigui premsa diària i / o revistes ), perfil de Facebook http://www.facebook.com/grupbalana i/o web www.grupbalana.com, la imatge, nom complet o inicials de les persones guanyadores del concurs .
  La participació comporta la cessió total dels drets de les imatges que participen a la mostra de manera que explícitament l'autor de la mateixa permet la seva publicació i difusió.
  L'ús i difusió d'aquestes imatges no suposarà en cap cas , dret a percebre compensació econòmica. En tot cas, es podrà sol•licitar la retirada mitjançant tramesa d'un correu electrònic a info@grupbalana.com
  D'acord amb la normativa vigent en matèria de protecció de dades, les dades facilitades, seran incorporades a un fitxer propietat de Grup Balaña té per finalitat gestionar la present promoció, així com informar de futures accions promocionals i comercials relacionades amb aquesta entitat.
  El responsable del fitxer és Grup Balaña. Els participants tenen dret d'accés, rectificació , cancel•lació i oposició al tractament de les seves dades, drets que podran exercir dirigint-se per escrit a:
  Grup Balaña - Provença 266 08008 Barcelona
  En la petició, s'haurà d'adjuntar la següent informació :
  - Nom i cognoms, DNI, o empresa a la qual pertany, si s'escau .
  - Domicili a efectes de notificacions .
  - Dret que desitja sol•licitar i contingut de la petició.
  - Nombre de Telèfon i / o correu electrònic sobre el qual es vol exercir el dret anterior

  Grup Balaña es compromet al compliment de l'obligació de secret de les dades de caràcter personal, que, si s'escau es facilitin, i del seu deure de tractar-les amb confidencialitat, i es compromet a aplicar les mesures tècniques, organitzatives i de seguretat que la legislació en matèria de protecció de dades i en especial, la Llei Orgànica 15/1999 de 13 de desembre de Protecció de Dades de Caràcter Personal imposen.

  Vermunólogos en el TEATRE COLISEUM

  VERMUNÓLOGOS

  ¡Los Vermunólogos han llegado al Teatre Coliseum! Un show de monólogos, vermut, música en directo, cómicos invitados... ¿Qué haces este fin de semana al mediodía?

  Ver condiciones

  Condiciones generales

  Promoción válida para todas las entradas compradas a través de grupbalana.com

  antes 14€ 12€
  Más
  información
  Raúl Alcaraz en el CLUB CAPITOL

  RAÚL ALCARAZ

  El hospitalense Raúl Alcaraz redescubre el humor catalán desde su Hospitalet natal. El idioma y la palabra al servicio del cachondeo y la risa.

  Ver condiciones

  Condiciones generales:

  • 12€ funciones de miércoles y domingo  (PVP 18€)

  Promoción válida para todas las entradas compradas a través de grupbalana.com

  antes 18€ 12€
  Más
  información
  Sólo para Socios
  BALLET DE MOSCÚ en el Teatre Tívoli

  BALLET DE MOSCÚ

  ¡El Ballet de Moscú vuelve a Barcelona con dos espectaculares ballets clásicos: El Lago de los cisnes y Giselle! Disfruta de la elegancia y la técnica del mejor ballet a precios exclusivos para socios del Club Balaña.

  Ver condiciones

  Condiciones generales

  • Entradas PLATEA = 29€ (PVP 39€)
  • Entradas 1r PISO = 24€ (PVP 34€)

  Promoción válida para las entradas de la función del sábado 18 de junio compradas a través de grupbalana.com.

  FOLLAMIGAS de Toni Moog en el CLUB CAPITOL

  TONI MOOG - FOLLAMIGAS

  Después del éxito de la 3ª temporada Follamigas de Toni Moog vuelve en septiembre 6 únicas semanas!

  Ver condiciones

  Condiciones generales

  • 15€ funciones de jueves (PVP 20€)
  • 18€ funciones de viernes a domingo (PVP 23€)

  Promoción válida para todas las entradas compradas a través de grupbalana.com.

  antes 20€ / 23€ 15€ / 18€
  Más
  información
  Miércoles al cine a 4,90€ 3D incluido

  MIÉRCOLES AL CINE

  ¡Consigue el mejor precio los miércoles en todos los cines del Grup Balaña!

  Ver condiciones

  Condiciones generales

  Promoción válida los miércoles no festivos en todos los cines del Grup Balaña (Ver cines).

  No válido para eventos especiales. Las películas 3D incluidas en la promoción pueden contener un suplemento.
  Las gafas 3D tienen un recargo extra de 1€.
  No acumulable con otras ofertas.
  Oferta válida en la taquilla de los cines del Grup Balaña y en grupbalana.com.
  Promoción susceptible a posibles cambios.

  Precio infantil menores de 13 años 6,80€

  PRECIO INFANTIL EN LOS CINES DEL GRUP BALAÑA

  Disfruta del cine con los más peques de la casa con este precio especial.

  Ver condiciones

  Condiciones generales

  Promoción válida en todos los cines del Grup Balaña (Ver cines), todos los días de la semana para todas las películas y sesiones. Las entradas compradas online deberan presentar el DNI o el documento correspondiente que acredita el derecho al descuento antes del acceso a la sala. En taquilla solo será posible comprar las entradas con esta promoción si el niño está presente en el momento de la compra. 


  No válido para eventos especiales. Las películas 3D incluidas en la promoción pueden contener un suplemento. Las gafas 3D tienen un recargo extra de 1€. No acumulable con otras ofertas. Oferta válida en todos los cines del Grup Balaña. Grup Balaña se reserva el derecho a limitar temporalmente el uso de las entradas por causas imputables a las distribuidoras de las películas.

  JUEVES 5€ Arenas de Barcelona y Glòries Multicines

  ¡LOS JUEVES AL CINE POR SÓLO 5€!

  Disfruta de un precio especial los jueves en Arenas de Barcelona y Glòries Multicines.

  Ver condiciones

  Condiciones generales

  Promoción válida los jueves no festivos en Arenas de Barcelona Multicines y Glòries Multicines.

  Promoción no válida para eventos especiales y no acumulable a otras ofertas.
  Las películas 3D incluidas en la promoción pueden contener un suplemento.
  Las gafas 3D tienen un recargo extra de 1€.
  Oferta válida en la taquilla de Arenas de Barcelona Multicines y Glòries Multicines y en grupbalana.com.
  Promoción susceptible a posibles cambios.
  Grup Balaña se reserva el derecho a limitar temporalmente el uso de las entradas por causas imputables a las distribuidoras de las películas.

  Ahorra 0,50€ por entrada de cine comprando en grupbalana.com

  TU ENTRADA DE CINE ONLINE MÁS BARATA

  Compra tus entradas de cine a través de grupbalana.com y ahórrate 0,50€ por entrada. No harás colas y podrás escoger la butaca que más te guste. Además es muy fácil y seguro, tu entrada directamente en el móvil o impresa en papel. ¡Todo son ventajas!

  Ver condiciones

  Condiciones generales

  Servicio de venda online disponible en todos los cines excepto en Aribau Club 2 Salas.
  Sesiones no numeradas en Palau Balañá Multicines y Aribau Multicines Sala 5 (excepto eventos especiales).
  Promoción no disponible para eventos especiales.
  Las entradas online recogidas en la taquilla del cine tienen un recargo de 0,50€ por entrada.

  -0,50€
  Más
  información
  Un día inolvidable - Pack cumpleaños

  PACK CUMPLEAÑOS EN LOS CINES DEL GRUP BALAÑA

  Ven con tus amigos a celebrar tu cumpleaños a los cines del Grup Balaña

  Ver condiciones

  Cómo hacer tu reserva:

  1. Dirígete a la taquilla del cine
  2. Consulta precios y condiciones
  3. Haz tu reserva para el día, sesión y película
  4. Y el día de la fiesta vez el pago y disfruta de un aniversario de cine

  Condiciones generales

  Mínimo 10 niños y niñas para realizar la fiesta de cumpleaños. Es imprescindible que el grupo de niños vaya acompañado, como mínimo, de un adulto. Los adultos que asistan a la fiesta de cumpleaños deberán abonar el precio de una entrada normal. Este precio no incluye ninguna consumición, únicamente la entrada a la película. La reserva de entradas se efectuará en el mismo local donde se quiere realizar la fiesta.

  El pago de las entradas se hará como muy tarde 45 minutos antes de la sesión reservada. En caso contrario la reserva quedará anulada y las entradas serán puestas a la venta. El pago deberá ser en efectivo. Las películas 3D incluidas en la promoción pueden contener un suplemento. Las gafas 3D tienen un recargo extra. El regalo del Grupo Balaña consiste en un regalo personal para el niño o niña de la fiesta de cumpleaños. Promoción no válida para eventos especiales y no acumulable a otras ofertas. Promoción susceptible a posibles cambios.

  Promoción válida en los siguientes cines del Grup Balaña: Arenas de Barcelona Multicines, Bosque Multicines, Glòries Multicines, Gran Sarrià Multicines y Palau Balaña Multicines.

Para mejorar la experiencia de navegación y servicio, esta web hace uso de cookies propias y de terceros. Al continuar con la navegación se entiende que acepta nuestra política de cookies.

Más información
Para una mejor visualización, gira tu dispositivo horizontalmente.