Encara no ets soci?

Descobreix els avantatges DEL CLUB I FES-TE SOCI.

 • Informació personalitzada de les properes estrenes
 • Concursos i promocions
 • Els millors descomptes exclusius
 • Sense incòmodes targetes!

Ets soci?

Accedeix al club

Compra les teves entrades de cinema:

Compra les teves entrades de teatre:

Ets soci?

Accedeix al club

Encara no ets soci?

Descobreix els avantatges DEL CLUB I FES-TE SOCI.

Club
 • Estrena 22 Octubre de 2018

  Estrena 22 Octubre de 2018

  Caravaggio, en cuerpo y alma

  Caravaggio, en cuerpo y alma

  "Caravaggio, en cuerpo y Alma” és un viatge en moviment a través de la vida, les obres i l'existència turmentada de Miquel Àngel Merisi da Caravaggio, una de les figures més controvertides i misterioses de la història de l'art.


  Caravaggio va ser un artista revolucionari i, com a resultat, sovint poc estimat pels seus contemporanis. Va viatjar per tot Itàlia a la recerca de fortuna o potser a la recerca de si mateix, escapant dels enemics que invariablement va fer en el camí. Milà, Florència, Roma, Nàpols, Malta: 5 ciutats, 15 museus i 40 de les més famoses obres d'art en l'estil típic de l'artista, filmades en els llocs per als quals van ser específicament creats, o en els principals museus d'Itàlia i de la resta del món on es poden trobar avui dia.


  Aquesta pel·lícula d'art explica la història de les obres d'art de Caravaggio a través d'una investigació profunda de proves documentades, posant especial èmfasi en la seva vida, una vida de llum i ombra, contrast i contradiccions, de ser un geni i viure en el costat salvatge, trobant ressons de les seves experiències personals en les seves obres mestres.


  La narració es desenvolupa en dos nivells: el comentari artístic i l'opinió informada del Prof. Claudio Strinati, historiador d'art i expert en Caravaggio, que també compta amb la Prof. Mina Gregori (presidenta de la Fundació Roberto Longhi per a Estudis d'Història de l' art) i Rossella Vodret (curadora de l'exposició 'Dins Caravaggio' al Palazzo Reale de Milà), així com les escenes "fotogràfiques", tan evocadores i simbòliques de l'esperit de Caravaggio i el seu art, que ajuden a l'espectador a entrar en contacte amb la forma en què funciona la ment de l'artista, la seva impulsos irreprimibles i les seves experiències més íntimes. La veu fora de la pantalla de l'ànima de Caravaggio és Jason Flemyng.


  En aquest comentari narratiu i visual, l'home Caravaggio i la seva vida turmentada es reconstrueixen a través d'una investigació documentada en profunditat, centrant-se en la seva vida de llum i ombra, contrast i contradiccions, de ser un geni amb un temperament ingovernable i fogós, i trobar ressons de les seves experiències personals en les seves obres mestres.
    
  Una manera completament nova i pionera de submergir-se en l'art i l'esperit de Caravaggio, aquesta és una pel·lícula vibrant que explica la història de l'art creat per un home la audàcia i geni van ser alhora el turment i l'impuls amb què va aconseguir una glòria això seria consignat a l'eternitat.

  Veure més
  Comprar entrades
  Selecciona un cinema:
  Selecciona una data:
  Selecciona un horari:

  Gènere: Documental
  Durada: 94 mín
  Director: Jesus Garces Lambert
  Idioma original: Italià
  Distribuidora: A contracorriente films

  Web Oficial: www.temporadadearte.com

  Promocions vinculades

  Avantatges del
  Club Balaña

  Fes-te soci!

  També et poden agradar:

  Hitler Vs. Picasso y otros artistas modernos
  Desenterrando Sad Hill
  El Papa Francisco, un hombre de palabra
  Bernini
  Coldplay: A Head Full Of Dreams

Per a millorar l'experiència de navegació i el servei, aquesta web utilitza cookies pròpies i de tercers. Al continuat amb la navegació s'entén que accepta la nostra política de cookies.

Més informació
Per a una millor visualització, gira el teu dispositiu horitzontalment.