Encara no ets soci?

Descobreix els avantatges DEL CLUB I FES-TE SOCI.

 • Informació personalitzada de les properes estrenes
 • Concursos i promocions
 • Els millors descomptes exclusius
 • Sense incòmodes targetes!

Ets soci?

Accedeix al club

Compra les teves entrades de cinema:

Compra les teves entrades de teatre:

Ets soci?

Accedeix al club

Encara no ets soci?

Descobreix els avantatges DEL CLUB I FES-TE SOCI.

Club
 • ENVIAT ESPECIAL CLUB BALAÑA CARMINA BURANA

  ENVIAT ESPECIAL CLUB BALAÑA CARMINA BURANA

  "En primer lloc agrair aquesta experiència, ha estat genial i voldria donar les gràcies al Grup Balaña perquè des de que he arribat m'he sentit molt acompanyada tot i que em feia una mica de vergonya. Gràcies a l'Héctor i el cap de sala i els companys que han estat amb mi.

  Ha estat un plaer estar a la roda de premsa de la Fura dels Baus per l'estrena de Carmina Burana.

  Una experiència increïble, han respost a totes les preguntes que teníem amb una participació i energia positiva que podíem respirar entre tots.

  El Carlus Padrissa ha exposat que ell avui, el dia de la dona, volia presentar aquest nou repte parlant d'una peça (dels 25 capítols petits que la composen) que ell defineix com l'orgasme que mai s'ha escoltat cantat per una dona.

  Ha explicat que la Fura, que ja porta unes 34 obres realitzades, serveix per a aquells que no coneixen Carmina Burana i no són amants de l'òpera perquè amb aquesta s'hi puguin enamorar. Parla de què té el bip del ritme i per tant per ells és el camí que hauria d'agafar l'òpera al futur.

  Una òpera que té una durada curta, poc més d'una hora, on hi participen 10 músics, 40 membres del cor de Puig-Reig, 7 ballarines i prop de 300 instruments que la convertiran en una estrena colorista i incomparable, on deixar volar la imaginació sigui el principal ingredient.

  Tant el Carlus com el Josep Viçent la defineixen com propera, l'òpera del futur i posen el principal repte en fer participar al public, fins que no pugin a l'escenari els espectadors no pararem, afirma en Carlus. Una obra que vol representar l'èxtasis i que manté l'essència d'una partitura que és refinada.

  Per tant em sembla una gran experiència la d'avui que a mi, que no sóc fan de les òperes i sí de la Fura dels Baus, m'ha creat il·lusió, entusiasme i moltes ganes de veure una obra tan espectacular. Moltes gràcies a tot el Grup Balaña. Ja tinc ganes de que arribi l'estrena dijous."

  Mònica Pérez Castello (Sòcia del Club Balaña)

   

  Roda de premsa Carmina Burana - 08/03/2016 Teatre Tívol Roda de premsa Carmina Burana - 08/03/2016 Teatre Tívoli Roda de premsa Carmina Burana - 08/03/2016 Teatre Tívoli

Per a millorar l'experiència de navegació i el servei, aquesta web utilitza cookies pròpies i de tercers. Al continuat amb la navegació s'entén que accepta la nostra política de cookies.

Més informació
Per a una millor visualització, gira el teu dispositiu horitzontalment.